Goed onderhoud van uw verflaag!


Buitenschilderwerk heeft als belangrijkste doel uw houtwerk in goede conditie te houden. In ons klimaat wisselen zon, regen, hoge en lage temperaturen elkaar voortdurend af. Het is daarom belangrijk om periodiek onderhoud te plegen. Naast de beschermende werking geeft een verse verflaag, al dan niet met een ander kleurtje, uw woning of bedrijfspand een frisse of andere uitstraling.Goede voorbereiding voor mooi schilderwerk.

Goed en mooi schilderwerk vraagt een goede voorbereiding en aanpak. Hoe doet Schildersbedrijf Duursma dat nu? Eerst worden kitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen en de aansluiting op bestrating nauwkeurig gecontroleerd en, indien het nodig, hersteld. Pas als dat allemaal in orde is wordt er geschilderd. Natuurlijk nadat de ondergrond vlak geschuurd is.


Wij kunnen u perfect adviseren.

Schildersbedrijf Duursma adviseert u graag over het schilderwerk dat bij uw woning of bedrijfspand nodig is. Ook kunnen wij u helpen bij de materiaal- en kleurkeuze. Voor het beste resultaat werkt Schildersbedrijf Duursma uitsluitend met kwaliteitsmerken als Sikkens, Sigma en wijzonol.